به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «زندگی مطلوب طلبه» نوشته حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا فلاح شیروانی تبیینی نوین از زندگی مطلوب طلبه در تناسب با عصر انقلاب اسلامی است. در این کتاب با خوانشی تربیتی از الگوی امام خمینی (ره)، سعی شده گامی به سوی تعریف یک تیپ تخصصی متناسب با آنچه که در عصر انقلاب اسلامی از طلاب توقع و انتظار میرود برداشته شود.
در این کتاب، ابتدا درخصوص اهمیت «یافتن راه» در طلبگی سخن گفته میشود و نویسنده برخی از تجربههای خویش را در این زمینه مختلف مطرح میکند و سپس به عناصر ضروری میپردازد که برای یافتن راه در طلبگی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نیاز است.
همچنین در این اثر به شاخصههای لازم برای کارکرد درست راهیابی انقلابی پرداخته میشود. چند گروه از مهمترین شاخصهها در این زمینه عبارتند از:
۱- شاخصههای بینشی
۲- شاخصههای ارزشی
۳- شاخصههای متناسب با طرحهای راهبردی
۴- شاخصههای متناسب با دیدهبانی
در بخش دوم این کتاب یک تیپ تخصصی برای طلبه عنوان میشود و نقش رهبری یک طلبه در مجامع گوناگون بیان میشود. سپس کارکردهای کلیدی رهبری از جهات مختلف بیان میشود که برخی از آنها عبارتند از:
۱- سررشته داری تحولات اجتماعی
۲- آرمان خواهی در جامعه چراکه رهبری آرمانخواهترین شخص جامعه است
۳- نگرش سازی که برای افراد تولید نگرش میکند و میتواند نگرش آنها را ارتقا بخشد
۴- دیدن و نمایاندن افقها
۵- در اختیار گرفتن آینده به کمک بصیرت خود
۶- دیدن ظرفیتهای مهم و اصلی
۷- بسیج نیروها برای پیشبرد اهداف و رسیدن به آرمانها
کتاب «زندگی مطلوب طلبه» نوشته حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا فلاح شیروانی در ۸۰ صفحه توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقر العلوم علیه السلام منتشر شده است.
نظر شما